nlc.hu
Sztárok

A 20 éves Hunyadi Donatella modell lett

A szemünk előtt nőtt fel, profi modell lett Kiszel Tünde 20 éves lányából, Donatellából

Donatellát édesanyja, Kiszel Tünde kapcsán ismerte meg az ország, aki egész kicsi korától szerepelt a kamerák előtt. A most 20. születésnapját ünneplő lányból profi modell lett, aki nemzetközi divatlapokban is pózolt már.

Hunyadi Donatellát egészen babakora óta láthattuk édesanyja, Kiszel Tünde naptárjaiban, ahol 15 éven át szerepelt. A 2017-es kiadványokban már nem tűnt fel a lány, úgy döntött, a saját útját járja. 

Donatella jelenleg főiskolára jár, a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának ének-zene és zongora szakára, ahol klasszikus éneket tanul, mezzo-soprano a hangja.

Donatella a Reggeli egyik adásában elárulta, 15 évesen kezdett foglalkozni a klasszikus énekléssel, és nemrég második lett egy rangos versenyen Belgrádban. „Mindig úgy gondoltam, hogy elkezdem a klasszikust, aztán áttérek a popra, de annyian mondták, hogy csináljam ezt a vonalat, mert van hozzá tehetségem” – mondta.

Hunyadi Donatella akkor és most

Donatella édesanyjával, Kiszel Tündével (Fotó: Csibi Szilvia/smagpix) és Hunyadi Donatella 20 évesen, felnőtt nőként (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

 „Szeptemberben elköltözöm otthonról. Azt hittem, édesanyám nem fog elengedni egyedül, jön majd velem, de nem. Szerencsére van jogosítványom, így amikor csak tudok, hazajövök majd. Annyit kért, vigyázzak magamra, és fókuszáljak a feladataimra. Nagyon támogat abban, hogy a saját lábamra álljak… Sok mindent szeretnék elérni, a tanulás mellett sem akarok lemondani a modellkedésről. Szeretnék énekelni, biztos megélhetést teremteni, idővel pedig családot alapítani” – mondta Donatella a Best magazinnak azután, hogy kiderült, felvették az főiskolára

Hunyadi Donatella akkor és most

Donatella a Reggeli adásában. (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Tanulmányai mellett modellkarrierjében is jelentős változás következett be.

„14-15 éves korom óta modellkedek, ez idő alatt sok minden történt, most kerültem vissza egy nagyon jó magyarországi menedzsmenthez, Kajdi Csabáéhoz. Azt érzem, hogy a helyemre kerültem. Most még nem veszi el sok időmet a modellkedés, de lehet, ez később változni fog, ha esetleg külföld is a képbe kerül” – mesélte idén júniusban a Reggeliben.  

Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt, 2020 májusában az olasz Vogue magazin internetes oldalára is felkerült egy modellfotójával, egyik közeli célja pedig az, hogy óriásplakáton szerepeljen. 

Donatella nemrég a Mokkában is vendégeskedett, ahol Orosz Barbara szóba hozta azt is, milyen Kiszel Tünde lányaként saját hírnevet szerezni az országban, küzd-e ezzel? 

 

„Küzdök ezzel, igen. Tisztában vagyok azzal, hogy nem véletlenül vagyok itt most, édesanyám miatt vagyok itt, miatta vagyok ismert a médiában, viszont mindent megteszek azért, hogy saját magam által is ismert legyek” – vallotta be a 20 éves lány.

Nekünk meséltek: 

(Nyitókép: Birton Szabolcs/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top