nlc.hu
Sztárok

Hunyadi Donatella hálás az édesanyjának, Kiszel Tündének

Hunyadi Donatella: “Tudom, hogy az édesanyám miatt vagyok itt”

Nem csak modellként ért el szép sikereket Hunyadi Donatella, az utóbbi időben már az énekhangjával is elismerést vívott ki egy nemzetközi versenyen.

Korábban többször is hallottunk már Hunyadi Donatella modellkarrierjéről, ami talán akkor került igazán reflektorfénybe, amikor az olasz Vogue magazinban szerepelt, és most már egyre keresettebbnek számít.

 ,,Az egyik célom, hogy valami nagy márkának, bármelyiknek az óriásplakátján szerepeljek” – mesélte minap az RTL Klub Reggelijében Donatella, aki ismét együtt dolgozik Kajdi Csabával.

Miközben a modell karrierje szépen halad, egy igazi nagy szenvedélyében is egyre inkább kiteljesedik Kiszel Tünde lánya. Donatella Szegedre jár, ahol klasszikus éneket tanul, nem is akármilyen eredménnyel. Nemrégiben második lett egy rangos versenyen Belgrádban, amit álmában sem gondolt, hiszen ez volt élet első énekversenye.  Ennek apropóján ma a Mokkában mesélt az élményeiről, és Orosz Barbara szóba hozta azt is, milyen Kiszel Tünde lányaként saját hírnevet szerezni az országban, küzd-e ezzel Donatella? 

Pachmann Péter és Orosz Barbara is dicsérte Hunyadi Donatellát

Pachmann Péter és Orosz Barbara is dicsérte Hunyadi Donatellát

,,Küzdök ezzel, igen. Tisztában vagyok azzal, hogy nem véletlenül vagyok itt most, édesanyám miatt vagyok itt, miatta vagyok ismert a médiában, viszont mindent megteszek azért, hogy saját magam által is ismert legyek.”

Pachmann szerint már jó úton jár, hiszen ezúttal sem Kiszel Tünde lányaként jött vendégnek, hanem a teljesítményét értékelik.

Nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top