nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő műtétje csuklótörés miatt

Eszenyi Enikőt műteni kellett, műsorváltozást jelentett be a Játékszín

A színésznő szilánkosra törte a csuklóját, elhalasztották a szombati premiert, amely Eszenyi Enikő nagy visszatérése lett volna.

Mint arról beszámoltunk, a Játékszín Csodálatos vagy, Júlia! című előadásának fotóspróbáján baleset érte Eszenyi Enikőt a színpadon: a színésznő az egyik jelenetet próbálta, amikor elesett, majd azt kiabálta, hogy eltört a keze.

A színház közleményéből kiderült, hogy Eszenyi Enikő csuklója szilánkosra tört, ezért még szerdán este megműtötték.

Eszenyi Enikő a Játékszín CSODÁLATOS VAGY, JÚLIA! című darabjának fotóspróbáján 2023. február 22-én

Eszenyi Enikő a Játékszín Csodálatos vagy, Júlia! című darabjának fotóspróbáján 2023. február 22-én (Fotó: Trenka Attila)

„Eszenyi Enikő szilánkos csuklótörést szenvedett, sérülését szerda este operációval állították helyre. Állapota kielégítő, ám a február 25-re tervezett, Szikora János rendezésében készülő Csodálatos vagy, Júlia! bemutatóját nem tartják meg a hétvégén” – közölte a Játékszín.

Mivel a darabot 25-én mutatták volna be, a váratlan baleset miatt műsorváltozást jelentett be a színház. A Csodálatos vagy, Júlia! című bemutató meghirdetett előadásait Eszenyi Enikő balesete miatt elhalasztják, a premier új időpontja május 6. lesz.

Miután csaknem három évvel ezelőtt Eszenyi botrányos körülmények között távozott a Vígszínházból, mostanáig nem kapott lehetőséget fővárosi teátrumban, de ezzel a darabbal Budapesten is visszatér a színpadra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top