nlc.hu
Sztárok

Eszenyi Enikő a Csodálatos vagy, Júlia! címszerepében

Lehetetlenség bejutni Eszenyi Enikő új darabjára, mindenki kíváncsi a színésznő visszatérésére

Három év kihagyás után újra bekerült a fővárosi színházi életbe.

Mint arról korábban beszámoltunk, megszállottan készül a visszatérésre Eszenyi Enikő a balesete után. A gipsz ugyan még nem került le a művésznő kezéről, de újra próbál, az általa főszereplőként jegyzett darabnak ugyanis május 6-án lesz a premierje. Minden balszerencse ellenére egy biztos: jó előre alig lehet jegyet kapni az előadásra – írja a BEST magazin. A színházkedvelők igenis kíváncsiak a vígszínházas botránya után 3 évvel színésznőként visszatérő Eszenyire. Ezt mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a premier után csak hónapokkal később van már csak jegy az előadásra.

Eszenyi Enikő

Még lábadozik a fájdalmas balesete után Eszenyi Enikő, de ezerrel készül a premierre, és ezzel a visszatérésére – Forrás: @eszenyieniko / Instagram

Ám hiába tér vissza, kérdés az, kaphat-e további szerepeket. A BEST magazin érdeklődésére a Játékszínnél még nem tudták megmondani, tervezik-e, hogy a jövőben több darabba is meghívják majd Eszenyit akár színészként, akár rendezőként. „Egyelőre nem került szóba ilyesmi. A Csodálatos vagy, Júlia! címszerepére kapott felkérést Bank Tamás igazgatótól” – nyilatkozták a Sajtóosztályon.

Arról, hogy vajon Pásztor Erzsi Eszenyi Enikő miatt hagyta-e ott a darabot, illetve mit gondol Hernádi Judit a kolléganőjéről, kiderül a BEST magazin cikkéből.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top