nlc.hu
Sztárok

Farkas Alexa a megcsalásról

Farkas Alexa nem akarná megtudni, ha a 26 évvel idősebb férje megcsalná

Elárulta, mi a véleménye a félrelépésekről.

Szólnál az ismerősödnek vagy a barátodnak, ha tudnád, hogy megcsalják? – ez volt a csütörtöki Reggeli vitatémája. Többek között Farkas Alexa is kifejtette erről a véleményét. 

Farkas Alexa,

Farkas Alexa úgy érzi, akkor sem lépne ki a házasságából, ha a férje megcsalná – Forrás: RTL / Reggeli – videó

A DJ-ként és a férje spirituális központjában dolgozó, egykori ÉNB-sztár úgy látja, nem mindig az a megoldás, ha ajtóstól rohanunk a házba. “Szerintem nagyon kell arra figyelni, hogy az adott fél, akit megcsaltak, jelenleg milyen lelki állapotban van, illetve milyen közel áll hozzád. Nekem például volt egy olyan közeli ismerősöm, akiről tudtam, hogy a párja félrelép. Sajnos hiába mondtam el neki, nem tudott ezzel az információval mit kezdeni. Aztán én voltam volt a rossz arc: egyrészt miért szóltam bele, másrészt miért hívtam fel erre a figyelmét” – mesélte Farkas Alexa, aki bevallotta, ő biztosan nem akarná tudni, ha a férje megcsalná.

Én mondjuk nem akarnám megtudni jelenleg, hogy a férjem félrelép. Mert most már tartok olyan tudatossági szinten, hogy tudom, képtelen lennék kilépni egyedül, és sokkal nagyobbat ártanék magamnak azzal, ha most elválnék. Mert tudom, hogy én ezt nem tudnám megtenni” – indokolta a DJ, aki szerint ez egy nagyon kényes téma, és erre egy saját példát is felhozott.

Sajnos voltam olyan helyzetben, hogy én voltam az az ember, akivel megcsaltak. Nekem akkor nem volt párom, és marha rosszul éreztem magam. Évekig gyötrődtem, hogy elmondjam vagy ne mondjam el neki” – emlékezett vissza Farkas Alexa, aki 2018 óta boldogan él a 26 évvel idősebb férjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top