nlc.hu
Sztárok

Farkas Alexa a drogproblémáiról

Farkas Alexa bevallotta: 14 évesen nyúlt először kábítószerhez

Nyíltan vállalja a drogokhoz fűződő viszonyát az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja.

Őszintén beszélt korábbi drogproblémáiról Farkas Alexa. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja bevallotta: a keményebb szereket sem vetette meg. Úgy véli, hogy ha nem talált volna rá a napi sorozatra, akkor nagyon rosszul végződhetett volna az élete – írja a Blikk.

Farkas Alexa,

Farkas Alexa most már másokon segít – Fotó: Sajtószoba

A férje rehabilitációs intézetében dolgozó exsorozatsztár a közösségi oldalán mesélt akkori életéről. “Minden este tekertem egy cigit, mert azt gondoltam az lelazít és egy nehéz nap után minden gondomat megszüntette. (…) Hétvégente jöhetett a kokó és ha volt jó tabi vagy spuri, az is jöhetett. (…) Sajnos volt pénzem megvenni a drágább kokót és füvet, volt hírnevem, hogy megszerezzek bármit amit akartam” – osztotta meg Farkas Alexa, akinek az élete teljes fordulatot vett a sorozattal. “Óriási szerencsém volt, hogy bekerültem az Éjjel Nappal Budapestbe, mert szerintem már nem élnék vagy prostituáltként dolgoznék valahol” – vallotta be.

Alexa nem titkolja, nagyon fiatalon nyúlt először kábítószerhez: “14 évesen szívtam fel az első speed csíkomat” – árulta el. Most azonban mindenkit le akar beszélni a szerhasználatról, mivel – mint írja – komoly következményei lesznek a későbbiekben.

Az egykori sorozatsztár azt is elmesélte, hogy keményen küzdött a gyógyulás érdekében: “Kellett 5 kemény év, míg a szervezetem helyre állt. 20 kilós súlyproblémák, migrének, pajzsmirigy, skizofrénia, személyiségzavar“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top