nlc.hu
Sztárok

Nem veszíti el otthonát Csollány Szilveszter családja

Mégsem lakoltatják ki Csollány Szilveszter családját

Titokzatos jótevő segített a sportoló bajba jutott családján, így nem kell elhagyni az otthonukat.
Csollány Szilveszter

A sportal.hu számolt be az örömhírről, mely szerint nem veszíti el az otthonát Csollány Szilveszter családja, pedig januárban még úgy tűnt, hogy kilakoltatják őket a házukból

Mint kiderült, egy titokzatos megmentő sietett a segítségükre: a házra svájci frank hitelt vett fel annak idején a sportoló, amiből tetemes, 72 millió forintra rúgó adósság alakult ki. A szorult helyzetbe került család segítséget kért, és a jelek szerint az összefogásnak köszönhetően megúszhatják a kilakoltatást.

Ahogy azt a Sportal elsőként tudatta, még tavaly év végén a két kiskorú lányukat nevelő Judit a tornaszövetséghez és Orbán Viktor miniszterelnökhöz fordult segítségért levélben, mivel egyedül, özvegyként már nem tudta fizetni a banki kölcsönt (mintegy 189 ezer svájci frankos hitelt, ami mostani árfolyamon 72 millió forint plusz járulékai), amit évekkel ezelőtt vettek fel soproni házukra. Amíg Szilveszter élt, nem okozott gondot a törlesztőrészletek fizetése, halála után azonban ez lehetetlenné vált.

„A MOB mindig is gondoskodott a bajnokairól és érmeseiről, így természetesen nem feledkezünk meg a tragikusan fiatalon elhunyt Csollány Szilveszterről sem – jelentette ki akkor Gyulay Zsolt. – Hozzánk is eljutott, milyen gondjai vannak az özvegyének, minden tőlünk telhető jogi és egyéb segítséget megadunk tornász olimpiai bajnokunk családjának.”

Azt, hogy pontosan ki volt a család titokzatos jótevője, egyelőre nem tudni, a lap információi szerint nem a MOB rendezte a tartozást. Akárki volt is, úgy tűnik, megmentette Csollány Szilveszter szeretteit.

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top