nlc.hu
Sztárok

Nagy Melanie ismét visszaszólt G.w.M-nek

Nagy Melanie: „Elgondolkodtató, hogy az esküvői fotója alatt az exét mocskolja”

Folytatódik a Nagy Melanie – G.w.M saga.

Tavaly januárban derült ki, hogy összejött Kulcsár Edina és G.w.M. Azóta szinte minden héten szerepelnek valamelyik lapban: ha nem éppen a kapcsolatuk miatt, akkor azért, mert a rapper exe, Nagy Melanie mond valami olyat, amit felkap a sajtó. A sminkes-műsorvezető és gyermekei apja az utóbbi két hétben többször is egymásnak mentek a közösségi médiában, most előbbin volt a sor.

Nagy Melanie

Fotó: RTL

Melanie negatív jelzőkkel méltatta a Kulcsár Edina körüli híreket, erre is rákérdezett a Fókusz riportere. „Én nem tartom magam arra feljogosítva és felhatalmazva, hogy ítélkezzek. Természetesen azt, hogy milyen környezetben nevelkednek a gyerekeim, az számomra nagyon fontos. Vannak ezzel kapcsolatban fenntartásaim, de hát majd meglátjuk, hova tart ez a történet” – mondta a műsorvezető, aki nem érti, hogy volt párja miért vele foglalkozik az esküvője napján.

Elgondolkodtató, hogy valaki élete legszebb napján, az esküvői fotója alatt az exét mocskolja, de ez már legyen az ő gondjuk

– jelentette ki Melanie, aki arra is reagált, hogy G.w.M azt írta, nincs is olyan végzettsége, mint amit hónapok óta hangoztat. „Nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem a Nemzetvédelmi Egyetem Hadtudományi karán, nukleáris fegyverkezés a szakirányom. (…) A diplomaosztómon ott volt ő is, a nevelőapukája is, és még egy csokor virágot is kaptam. Nem tudom, hogy mit gondolt, vajon mit csinál talárban és fehér kesztyűben az a sok fel-alá szaladgáló, kezet fogó diák? Lehet, azt gondolta, hogy jelmezbálban vagyunk” – nyilatkozta a kétgyermekes édesanya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top