nlc.hu
Sztárok

Részletek Lagzi Lajcsi rosszullétéről

Kiderült, mi okozta Lagzi Lajcsi ijesztő rosszullétét

Hosszú órákat töltött a zenész a sürgősségi osztályon.

Mint arról beszámoltunk, Lagzi Lajcsit tegnap szirénázó mentő szállította el a birtokáról a tatabányai kórházba. A Blikk értesülései szerint a trombitaművész már az otthonában lábadozik. A bulvárlap azt is megtudta, mi okozhatta a zenésznél az ijesztő rosszullétet.

Lagzi Lajcsi,

Lagzi Lajcsi – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Lagzi Lajcsi elmondása szerint olyan fulladásos roham tört rá, hogy pánikba esett, ezért kellett a mentőket kihívni. Elárulta, az váltotta ki nála a minden eddiginél komolyabb és ijesztőbb rohamot, hogy megtudta: az egyik stábtagja elárulta őt. Ez lelkileg is padlóra küldte a trombitaművészt.

„Úgy érzem magam, mint az a kutya, aki már a földön fekszik, de még belerúgnak. Sajnos, belém is olyanok rúgnak, akikről fel se mertem volna tételezni. (…) Magánnyomozót fogadtam, hogy megtudjam, ki szivárogtat rólam valótlan vagy félinformációkat. (…) Megtudtam, hogy egy olyan stábtagom árult el, akivel évtizedek óta együtt dolgozom, lelkileg padlóra kerültem” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top