nlc.hu
Sztárok

Vállalná az elterelést a drogfogyasztással vádolt fiatal magyar énekesnő

Beismerte tettét a drogfogyasztással vádolt fiatal magyar énekesnő

Tavaly októberben lett rosszul angyalföldi otthonában, vérében nagy mennyiségű kokaint találtak.
Piros körmű nő

A 24.hu adta hírül, hogy beismerte tettét a kihallgatása során az a népszerű fiatal énekesnő, aki tavaly októberben lett rosszul angyalföldi otthonában, s aki ellen kábítószer-birtoklás vétsége, gyanúsított-társai ellen pedig drogkereskedelem miatt folytat nyomozást a BRFK.

A portál értesülése szerint az énekesnő elismerte a drogfogyasztást kihallgatása során, és úgy nyilatkozott, hogy az elterelést is vállalná.

Lapértesülések szerint vágások voltak a karján, és a toxikológiai vizsgálatot követően nagy mennyiségű kokaint találtak a szervezetében.

Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője mindössze annyit válaszolt a 24.hu kérdéseire, hogy a nyomozó hatóság eddig öt embert hallgatott ki gyanúsítottként, négyüket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt. Közülük egyet az ügyészség indítványa alapján le is tartóztadtak, a többi gyanúsított szabadlábon védekezhet.

Fotó:

Hirdetés

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top