nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter és Galambos Lajos

Hajdú Péter nem akart igazságot szolgáltatni Galambos Lajosnak

Galambos Lajos Hajdú Péter műsorában szerepelt.

Nagy port kavart Hajdú Péter műsora Galambos Lajossal, azaz Lagzi Lajcsival. Rengetegen nézték meg alig két nap alatt a műsort, és több mint 640 komment is érkezett az oldalra.

“Nagyon örülök, hogy ilyen hatalmas megtekintésszám jött össze pár nap alatt, elképesztő érzelmeket váltott ki a Lajcsival készített interjú – mondta a Blikknek Hajdú Péter. – Szeretném hangsúlyozni, hogy az igazságszolgáltatás nem az én dolgom és nem is a nézők, illetve a kommentelők dolga. Az a bíróság feladata. Mi csupán lehetőséget adtunk arra, hogy Lajcsi egy interjú keretén belül válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyekre egyrészt én másrészt pedig a közvélemény kíváncsi volt.”

Galambos Lajos Hajdú Péter műsorában

Fotó: Hajdú Péter műsora

Mint ismert, Galambos Lajost, aki oxigénpalack nélkül már nem megy sehová, a bíróság 2022. december 7-én áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, ám nem jelent meg a helyszínen.

A kérdező, Hajdú Pétert egyébként 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 5 millió forint pénzbüntetésre ítélte a bíróság 2020-ban nagy vagyoni hátrányt okozó üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette, valamint hamis magánokirat folytatólagosan elkövetett felhasználása miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top