nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter reagált Kajdi Csaba beszólására

„Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek” – Hajdú Péter visszaszólt Cylának

Máris megérkezett a reakció.

Alig pár óra telt el azóta, hogy Kajdi Csaba Instagram-történetében szállt bele Hajdú Péterbe, a reakció máris megérkezett. Cyla felidézte, amikor Lakatos Márk volt Hajdú Péter vendége a Frizbi TV című Youtube-műsora legutóbbi adásában. A beszélgetés során a műsorvezető nem rejtette véka alá véleményét a homoszexualitással kapcsolatban felmerülő megosztó témák esetében, melyekért később Márk nyilvános bocsánatkérést követelt. 

Hajdú Péter

Hajdú Péter (Fotó: Birton Szabolcs)

Kajdi azt állította, őt is hívta vendégnek Péter, de köszöni szépen, ő nem szeretne vele beszélgetni. A műsorvezető nem várt sokáig a válasszal. 

„Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is. Nem vonom kétségbe és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem, Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek. Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk. Nem ártott volna, ha Kajdi Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült interjút, mert akkor láthatta volna, hogy Márk esetében a melegség ugyan szóba került, de az 1 órás interjú témája maga Lakatos Márk volt” – írta legutóbbi Instagram-bejegyzésében Péter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top