nlc.hu
Sztárok

MC Hawer az alkoholról való leszokásról

Kétszer is megjárta a zárt osztályt MC Hawer

Túlélte a poklot a mulatós sztár, most másokon akar segíteni.

MC Hawer 24 éven át volt az ital rabja, 10 éve azonban már egy kortyot sem iszik. Időközben ugyanis belátta: az alkohol nem old meg semmit. Most másokon akar segíteni a kórházi kezeléseken, elvonókúrákon átesett mulatós sztár. TikTok-sorozatot indított, a videóiban pedig őszintén vall az alkoholizmusáról.

MC Hawer,

MC Hawernek 24 éve telt alkoholizálással – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Elmondása szerint 10-15 sikertelen próbálkozása volt, hogy leszokjon az ivásról. “A társam, Miki hiába vitt el addiktológushoz, maximum fél óráig volt hatása, utána ittam tovább. Sokáig nem vettem komolyan. (…) Az elvonási tüneteim miatt epilepsziás rohamokat kaptam. (…) Mindkét alkalommal a mentők egyenesen a zárt osztályra vittek” – mesélte a Ripostnak MC Hawer, akit egyszer az ágyhoz is szíjazott két ápoló.

Bevallotta, nem büszke életének erre a szakaszára, de próbál minden rosszat pozitív irányba fordítani, ezért is igyekszik most a videósorozatával másokon segíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top