nlc.hu
Sztárok

Mester Tamás meditációs könyve

Meditációs könyvet írt Mester Tamás, de nem tartja magát gurunak

Olyannyira fontossá vált a zenész életében a meditáció az elmúlt években, hogy saját meditációs módszert fejlesztett ki.

Az utóbbi időben leginkább a meditáció foglalkoztatja Mester Tamást. “A spiritualitás mindig is az életem része volt. Ugyanazt a szabadságkeresést látom benne, mint a zenélésben. Sokáig azt hittem, hogy nincs annál felszabadítóbb csúcstapasztalás, mint kiállni a színpadra és elénekelni egy rock számot. Az igazi csúcsélmény azonban a meditáció” – mesélte a zenész a 95.8 Sláger FM-en a Lélekközösség Peller Mariannal című műsorban.

Mester Tamás

Mester Tamás számára elképzelhetetlen meditáció nélkül a nap – Forrás: Friderikusz Podcast / Youtube – videó

Elmondása szerint számára egy olyan élmény, egy olyan tapasztalás, amikor ugyan teljesen tudatos, de mégsem gondolkozik.

A 20 évvel fiatalabb párjával jelenleg Balin élő zenész az AVANOVA meditációs módszeréhez nemrég könyvet is írt. “Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztam, másfél hónap alatt írtam meg a könyvemet. Nem vagyok guru, próbálom is távoltartani magam ettől a jelzőtől. Bennem inkább a tapasztalataim átadása, a megosztás öröme dolgozik, emiatt írtam meg a Varázsfüzetet” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top