nlc.hu
Sztárok

Király Linda Amerikába utazott

Király Linda Amerikában töltötte a 40. születésnapját, a testvére családjával ünnepelt

A negyvenedik születésnapját már az Egyesült Államokban ünnepelte.

Király Linda az Egyesült Államokba utazott, hogy meglátogassa rég nem látott testvérét, Bent és családját, illetve megünnepelje a 40. születésnapját – mesélte az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában. A híresség a két és fél hetes utazás során bejárta az egész kontinenst: volt New Yorkban, Los Angelesben, Nashville-ben és Mexikóban is.

Király Linda

Fotó: Trenka Attila

Linda Ben öccse kisfiának, a hatéves Kai-nak a szülinapjára ment New Yorkba, akivel ottléte alatt nagyon szoros kapcsolat alakult ki: a műsorvezetőknek azt is elmesélte, hogy többször vigyázott rá az együtt töltött pár nap alatt. Ezután Los Angelesbe utazott, ahol egy mexikói kiruccanással ünnepelte meg a saját negyvenedik születésnapját. Az énekesnő a kerek szám ellenére sem érzi, hogy a kor számít.

Engem a számok soha nem érdekeltek. Semmi különöset nem éreztem most, hogy negyven lettem, viszont a szülinapi kiruccanásom zseniálisan sikerült” – ecsetelte Iszak Eszti kérdésére. A híresség Nashville-ben is járt, ahol egy producerrel találkozott, dalokat írt és zenélt is: „Nem is én lennék, ha nem dolgoztam volna” – tette hozzá nevetve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top