nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi keresi a kapaszkodókat

Kollányi Zsuzsi nehéz helyzetben van, keresi a kapaszkodókat

A három gyereke mellett nem engedheti meg magának, hogy összeomoljon, pedig ráfordulva 2023 tavaszára Kollányi Zsuzsi egyáltalán nincs könnyű helyzetben.

Át szeretne végre lendülni a nehézségeken Kollányi Zsuzsi énekesnő. Erre már csak amiatt is mielőbb sort kerítene, mert három gyerekért (a négy és fél éves ikerpár, Bence és Bálint, valamint a kétéves Bogdán) tartozik felelősséggel.

A környezetemben is azt látom, hogy az év eleje sokaknak mentálisan megterhelő volt és drasztikus változást hozott el számos ember életében. Úgy érzem, idén rengeteget kell fejlődnöm lelkileg, ez pedig egy jelenleg is tartó folyamat

–nyilatkozta a Blikknek, hozzátéve, hogy nap mint nap azon dolgozik, hogy rendben legyen, de évek óta nem volt ilyen mentálisan embert próbáló élethelyzetben.

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi és kisfia tavaly februárban (Fotó: Profimédia)

Már azon is gondolkozott, hogy egy teológus ismerősétől kérjen tanácsot, mert tudja, hogy minden problémára a szeretet a megoldás, és nem élhet folyton félelemben. A nehéz gazdasági helyzet megviseli, és ugyan kenyérgondokkal nem küzd, sokszor kétszer is meg kell gondolnia, mire költi a pénzét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top