nlc.hu
Aktuális

Kollányi Zsuzsi újévi fogadalma

Kollányi Zsuzsi: „Nekem kihívást jelent, hogy rendszeresen adjak magamnak szeretetet”

Zsuzsi fontos dologra szánta el magát.

Kollányi Zsuzsi három gyermek édesanyja, aki emellett megállás nélkül dolgozik, a maximumot hozza a színpadon és most új kihívások elé tekint. Ahogyan arról az nlc-nek is beszélt, korábban küzdött anorexiával, ami már évek óta nem része az életének, most viszont úgy döntött, 2023-tól belevág az életmódváltásba, melynek a mozgás is szerves része lesz. 

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi a Mokkában

Az idei évem legfontosabb fogadalma: arra jöttem rá, persze, ez közhelyes, de minden közhely igaz, hogy ha nem szereted önmagadat, akkor másokat sem tudsz annyira. Ha nem adsz magadnak, másoknak sem tudsz. Nekem ez kihívást jelent, hogy rendszeresen adjak magamnak szeretetet, legyen az edzés, vagy az, hogy elolvasok egy jó könyvet. Most oda figyelek arra, hogy a gyermekeim ne egy össze aszott, béna anyát lássanak otthon, hanem azt lássák, hogy anya önmagának is ad” – mesélte a Mokkában az énekesnő, akinek jelenleg fontos szerepet tölt be az életében az edzés, amit akár főzés közben is végez, emellett viszont az étkezésben is iktatott be változásokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top