nlc.hu
Sztárok

Kollány Zsuzsi így töltődik fel

Kollányi Zsuzsi elárulta, mi ad neki erőt a válás miatti nehéz időszakban

Kívül-belül jól érzi most magát.

Kollányi Zsuzsiról egy ideje sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben körülötte. Az év elején elmesélte, edzeni kezdett, hogy formába lendüljön és szakítson időt arra, hogy szeresse önmagát. Előtte pedig árnyaltan, de elmondta, nehéz időket él. Múlt héten pedig robbant a bomba, miszerint három közös gyermek után válik férjétől

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi a Mokkában

Ma a Mokka vendégeként beszélt arról, mik azok a dolgok, amik ezekben a nehéz időkben is mosolyt csalnak az arcára. 

„Az a baj, hogy nagyon sokat árt az a rengeteg információ, ami beérkezi az ember agyába. Nekem három gyógyszerem van erre. Az egyik, amikor hallom a gyerekeimet nevetni, rá szoktam menni arra, hogy direkt csiklandozom őket, mert ha kacagni hallom őket, az nagyon sokat segít. A másik az utóbbi időben a sport, rengeteg stresszt levesz a vállamról. Iszonyú sokat kardiózom, egyórás kardió meneteket csinálok. Ami dopamin felszabadul olyankor a szervezetben, sokat segít és úgy érzem, minden egyes megtett kilométerrel lerakok valamit a hátam mögé, ami nem kell. A harmadik pedig a zene.” 

Az énekesnő hozzátette, nem látszat a mosoly az arcán, tényleg jól érzi magát. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top