nlc.hu
Sztárok

Kollányi Zsuzsi gyereknevelésről

Kollányi Zsuzsi és férje kevés időt töltenek kettesben, pedig korábban folyton „egymáson lógtak”

Nem tudnak kettesben programot szervezni.

Fellépések, a párkapcsolata és három kisgyereke között lavíroz Kollányi Zsuzsi, akinek – elmondása alapján – az egyensúly megtartása, a szellemi jólét a legfontosabb.

„Az a baj, hogy a gyerekek egészsége az anya egészségénél kezdődik. Azon gondolkozom, hogyan tudok visszakerülni legalább egy pici balanszba, hogy tudom balanszírozni a kialvatlanságot, hogy csak kifelé nyomjam az energiát egész nap” – mondta el a Mokkában.

Kollányi Zsuzsi gyereknevelés

Kollányi Zsuzsi a gyereknevelésről beszélt (Fotó: TV2)

Sokszor előfordul, hogy a háromgyerekes anyuka maga is elalszik altatáskor, de ha mégis sikerül ébren maradnia, akkor pszichológiai könyveket olvas, főleg a gyereknevelésről. Folyamatosan azon gondolkozik, hogy mit és hogyan csináljon, tervezi a jövőjét, és új célokat tűz ki maga elé. „Nekem a motiváció a legfontosabb hajtóerő mindenben. Amíg látok célt magam előtt, addig megyek, de ha nem látok, akkor tűzök ki újakat. Kell nekem egy hegy, amire kitűzhetek egy zászlót” – magyarázza az énekesnő, akinek nehéz kamaszkora volt, ezért már 16 évesen megértette, hogy a szellemi jóllét az egyik legfontosabb dolog a világon.

„Mindent akkor tudsz jól csinálni, ha belül egyensúly van! Ezen elég sokat dolgozom, de tény, hogy mióta gyerekem van, minden héten ezt újrakezdem.”

 

Zsuzsinak és párjának az utóbbi hónapokban nincs túl sok ideje a romantikára, pedig korábban folyton együtt voltak, kettesben. „Nagyon durva szimbiózisban voltunk, úgyhogy ehhez képest most teljesen másképp néz ki az életünk, mert amikor én elmegyek otthonról, akkor ő marad, aztán fordítva.”

Most minden figyelmüket a gyerekekre áldozzák, de az utóbbi időben néha eljártak táncolni, ami mindkettőjüket kikapcsolja és a mozgás segített a hétköznapi gondok leküzdésében is. A munkával viszont nem állt le, tavaly nyáron volt, hogy heti 5-6 fellépése is volt. Legközelebb március 15-én láthatja a közönség egy dupla Aréna koncerten.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top