nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi beszólt VV Lissza és Márió tetkójára

Szabó Zsófinak nem jött be VV Lissza és Márió közös tetkója

A műsorvezetőnek volt néhány keresetlen szava a pároshoz.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a ValóVilág 11. évadjának szerelmespárja, VV Lissza és VV Márió közös tetoválással emelték újabb szintre a kapcsolatukat: egymás nevének a kezdőbetűjét varratták meglehetősen intim helyre, a szeméremdombjukra.

A viharos kapcsolatáról ismert pár most az RTL Reggeliben beszélt a döntésről, ahol több másik híresség – köztük Szabó Zsófi és Farkas Alexa – fejtette ki a véleményét. Az utóbbi szerint a pár azért döntött a tetkó mellett más elköteleződési forma, például a házasság helyett, mert az jól “lájkolható” és azt tanácsolta a szerelmeseknek, hogy a magánéletükben ne a nyilvánosságnak akarják magukat produkálni.

Szabó Zsófi

Fotó: RTL

„Minden ember álarcot visel, hogy szerethető legyen a többi ember számára” – magyarázta Az Éjjel-Nappal Budapest korábbi sztárja.

Márió szerint a tetoválás és a házasság nem zárja ki egymást, ráadásul nem is függenek össze, nem lehet együtt említeni őket. Párja, Lissza pedig hozzátette: akkor sem fogja megbánni a feliratot, ha netalán szétmennek Márióval, mert az első szerelmére fogja emlékeztetni.

Szabó Zsófi szerint viszont lehet, hogy a lány következő párját fogja zavarni a tetoválás, ami egy előző kapcsolat emléke: „Te nem fogod megbánni, de a következőt, aki jön, nagyon fogja idegesíteni” – mondta.

A műsorvezető tapasztalatból beszél, hiszen korábban ő maga is közös tetoválást csináltatott a párjaival: először a Berki Krisztiánnal való kapcsolatát örökítették meg egy – azóta eltávolított – gyűrű mintával, majd Shane Tusuppal varrattak közösen egy két összefonódó gémkapocsból álló mintát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top