nlc.hu
Sztárok

Krug Emília a változásokról

Krug Emília: „Könnyebben mondok nemet, mint korábban”

Ezt viszont nem egyik napról a másikra tanulta meg.

Krug Emília nemrég ünnepelte 40. születésnapját, melynek kapcsán az ATV műsorvezetője bevallotta, mennyiség helyett a minőségre törekszik, ami az emberi kapcsolataiban is megnyilvánul. 

Krug Emília

Krug Emília (Fotó: Schumy Csaba)

„Ahogy telnek az évek, egyre többször azon kapom magam, hogy könnyebben mondok nemet, mint korábban. Legyen az egy felkérés, program vagy felszínes barátság. Jobban megbecsülöm a jót, a szép pillanatokat, és sokkal gyorsabban lépek ki azokból a helyzetekből, amelyek nem építenek. Helyette a kisfiammal játszom, olvasok, vagy megnézek a férjemmel egy jó filmet. És emiatt nem kérek bocsánatot sem. Nem egyik napról a másikra történt bennem a változás, hanem lassan, fokozatosan lettem egyre tudatosabb. Sokat dolgozom, és azt a mai napig teljes erőbedobással teszem. Nagyon szeretem a munkám és a műsorokat, amiket vezetek, de azt megtanultam, hogy a szabadidőmben ma már csak a szeretteimre koncentrálok. A Start miatt rengetegszer kelek hajnalban, és sokszor van olyan is, hogy aznap délután még vezetem a Nap híre műsort is. A félnapos pihenés azonban már sokszor kevés. Egyre többször azon kapom magam, hogy elbóbiskolok a fáradtságtól egy-egy színházi előadáson, amikor végre a férjemmel közös programot szervezünk. Így egy ideje havi egy hétvégére szigorúan elutazunk pihenni, többnyire a kisfiunkkal hármasban” – magyarázta Emília a Best magazinnak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top