nlc.hu
Sztárok

Nagy változásokat jelentett be az ATV

Nagy változások az ATV-nél, bejelentették az új műsorvezetői rendet

Az ATV vezetése változtat a műsorvezetői beosztáson, hogy a nézők számára áttekinthetőbb, egyszerűbben követhető legyen.

Május 3-tól az ATV Start két műsorvezető-párosa a híradósok, Holló Márta és Gajdos Tamás, valamint a korábban már rendkívül sikeresen működő „duett”, Krug Emília és Kárász Róbert lesznek. Az Egyenes Beszédet hétfőtől heti váltásban két, az esti hírháttér műfajban magasan jegyzett szakember, Szöllősi Györgyi és Rónai Egon vezeti. A Csatt műsorvezetője a korrekt vitamoderálásban jelentős tapasztalatokkal rendelkező Simon András lesz. Az elmúlt hónapokban a műsor legjobb számait produkáló Civil a pályán műsorvezetője hosszú távon is Krug Emília marad. A Nap Híre című műsort továbbra is Simon Andrással és Krug Emíliával láthatják a nézők.

„Az ATV csapata évek óta sikeres és elismert szakemberekből áll, ez kifejezetten igaz a műsorvezetőinkre. A tavaszi váltás kapcsán figyelembe vettük a képernyőseink személyiségét, szakmai előéletét és a nézői visszajelzéseket is. Természetesen a kollégákkal egyetértésben alakult ki, hogy mely műsorokat ki vezeti május 3-tól.  Biztosak vagyunk abban, hogy ezzel még professzionálisabb lesz a televízió működése az előttünk álló izgalmas évben” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A csatorna egyébként pár napja jelentette be, hogy Puzsér Róbert visszatér a képernyőre régi-új műsorával, míg Török Réka hamarosan szül, így egy ideig nem láthatják a nézők.

atv logo

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top