nlc.hu
TV-sztárok

Török Réka hamarosan szül, elbúcsúzott az ATV-től

Török Réka búcsúzott az ATV nézőitől, izgatottan készül az új szerepére

A tegnapi Heti Naplót Török Réka vezette, aki ezzel az adással köszönt el a nézőktől egy időre.

Az elmúlt években Török Réka rengeteget dolgozott, és ennek köszönheti a mostani boldogságát. Férjét, Horváth Lorántot egy munka során ismerte meg és ahogy mesélték: ez szerelem volt első látásra. Az ATV műsorvezető-riportere és a nála 18 évvel idősebb ügyvéd februárban házasodtak össze, és utána a BEST magazinnak mesélt a nagy napról: 

„A járvány miatt nem mehettünk templomba, de a házunk kertjében, egy sátorban szűk családi körben megtartottuk az esküvőnket. Volt egy kis oltár is, ott adott össze minket az anyakönyvvezető.” 

Török Réka köszöntötte a Heti Napló nézőit tegnap este

Török Réka köszöntötte a Heti Napló nézőit tegnap este

Réka a nagy napon már a terhessége nyolcadik hónapjában járt, és ez még különlegesebbé tette számára az esküvőt. A műsorvezető a várandósság alatt végig dolgozott, tegnap a Heti Naplóban búcsúzott el a nézőktől: 

„Szinte pillanatok választanak el attól, hogy megszülessen a kislányom” – mondta, és külön köszönetet mondott Sváby Andrásnak, hogy helyette vezethette az adást. Réka korábban elárulta már, hogy a Trudi nevet választották a férjével a születendő kislányuknak, akit izgatottan várnak.

„Nemcsak mi várjuk nagy izgalommal Trudit, hanem a férjem 13 és 15 éves fiai is” – árulta el a tévés.

Török Réka, az ATV műsorvezetője hamarosan szül

Hamarosan világra hozza első gyerekét az ATV műsorvezetője, Török Réka

Várandós sztárok: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top