nlc.hu
Sztárok

L.L. Junior és Dárdai Blanka tyúkókkal aludtak

„Olyan volt, mint egy börtön” – rémálommá vált L.L. Junior és Dárdai Blanka nyaralása

Tyúkokkal kellett aludniuk.

L.L. Junior az év elején döntött úgy, hogy egy időre Dominikára költözik, ahol nemcsak nyaralni, de zenélni is fog. A rapper egyedül vágott neki az útnak, majd pár héttel később követte 18 évvel fiatalabb szerelme, Dárdai Blanka is. A pár azóta rengeteg fotót oszt meg a közösségi oldalaikon, nemcsak magukról, hanem a csodás helyekről, amerre járnak. 

L.L. Junior és Dárdai Blanka

L.L. Junior és Dárdai Blanka (Fotó: Instagram)

Blanka pedig élménybeszámolókat is szokott tartani, de a legutóbbi nem sikerült valami vidámra. Egy nap úgy döntöttek, a sorsra bízzák magukat, kora reggel autóba ültek, nem tudva, hol találja majd őket az éjszaka. Az izgalmasnak hitt utazás nem várt balszerencsék sorozata lett. 

„Nagyon rossz ebéd után megtaláltuk az annál is rosszabb szállásunkat, ahol tyúkok szaladgáltak össze-vissza – mesélte Instagram-történetében az énekesnő, aki egy videóban meg is mutatta a házat és a tyúkokat, majd levonta a tanulságot. – A szobáról nem készült tartalom, de olyan volt, mint egy börtön. A neten a medence csábított ide minket, de valahogy ennyi tyúkkal nem éreztük a hangulatot. Nagyon jó dolog úgy elindulni, hogy nem tudod, hol fogsz aludni este, de nem kell az első hotelnél megállni, ahol börtönszobát kapsz 20 ezerért tyúkokkal, hanem nyugodtan használhatod az internetet, hogy másnap ne kapj agyvérzést.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top