nlc.hu
Sztárok

Pumped Gabo nagy dolgot tett

Pumped Gabo rávette magát a takarításra: „Ez a legnagyobb harc, amit magammal vívok”

Hihetetlen örömmel újságolta.

Pumped Gabo az elmúlt időszakban élharcosa lett a környezetvédelemnek, és már nem egyszer felhívta az emberek figyelmét arra, ne szennyezzék a bolygónkat. Ehhez képest, mint kiderült, saját otthonának a tisztán tartásával hadilábon áll, azonban csütörtökön végre rászánta magát, hogy rendet rakjon. 

Pumped Gabo

Pumped Gabo (Fotó: Instagram)

„Lehet, páran ki fogtok nevetni, de nekem itthon rendet tartani sokkal nagyobb nehézséggel, halogatással jár, mint bármi más az életben. Keveset is vagyok itthon és akkor pihenéssel töltöm az időt vagy készülődéssel. Néha olyan végletek is előfordulnak, mint a második képen. Ez a legnagyobb harc, amit magammal vívok. Ma ahelyett, hogy reggeli után elmentem volna edzeni, átléptem a komfortzónát és ráerőszakoltam magam a takarításra. ADHD-m miatt sokszor félbeszakítottam – egyszer egy két órás manifesztálással – a napot, de végül befejeztem. Akkora boldogságot, örömöt, elégedettséget tud adni, hogy az leírhatatlan. Olyan érzés kitakarítani, mintha fellépnék a main stage-en, megnyerném a választást és áthívna életem szerelme egyszerre” – írta Gabo lelkesen a posztjában, melynek végén követőit is arra biztatja, ha valamit nem szeretnek megcsinálni, akkor is vegyenek magukon erőt és essenek neki. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top