nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edináék kislányának a neve

Kulcsár Edina elárulta a születendő kislányuk nevét

A számmisztika döntött a névválasztásban.

Immár nem titok többé Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának a neve. Az egykori szépségkirálynő a közösségi oldalán tette közzé a különleges babanevet, sőt meg is indokolta a nem mindennapi névválasztást.

Kulcsár Edina,

Kulcsár Edina és férje, G.w.M (Varga Márk) – Fotó: Sajtószoba

A kislányunk az Amara nevet fogja viselni. Arra törekedtünk, hogy ne mindennapi nevet adjunk neki, mert hisszük, hogy ő sem lesz mindennapi! Ezenkívül fontos szerepet játszott a név választásban az is, hogy a számmisztikai elemzése alapján, melyik szám tartozik Amara nevéhez. Mik lesznek rá jellemzőek. Az ő neve is a 7-es számot képviseli, amit az apukája neve is. Márkra egy az egyben igaz a leírás, és nagyon örülnék ha a kislányunk is olyan lenne mint ő! Mivel ez a név egy nem túl sűrűn előforduló név, így nem sokat tudni róla, de több oldalról tájékozódva, összességében azt jelenti, hogy elpusztíthatatlant, örökkévaló, kegyelem és latin eredetű. Szerintünk tökéletes nevet sikerült neki választanunk. Nekünk legalábbis az, és hisszük, hogy ő is szeretni fogja. Várunk angyalkánk!” – olvasható a bejegyzésében.

A várandós Kulcsár Edina március elején a legnagyobb titokban, egy szűk körű szertartáson házasodott össze G.w.M-mel, és férje nevét is felvette az egykori szépségkirálynő. A sztárpár kislánya a napokban érkezhet meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top