nlc.hu
Sztárok

Egy 30 éves nőt fojtogatott a Marvel szupersztárja

Fojtogatás és erőszak miatt tartóztatták le a Marvel új szupersztárját

A legújabb Hangya film és a Creed III főgonosza a való életben is gonoszkodhatott: Jonathan Majorst testi sértéssel és zaklatással vádolják, az állítólagos áldozata a nyakán és a fején sérült meg.

New York-i idő szerint szombat délelőtt 11:14-kor hívták a 911-et, zaklatás és erőszak vádja miatt. A sértett egy 30 éves nő volt, aki a 33 éves Jonathan Majorst, a nagy sikernek örvendő Creed III és a harmadik Hangya-film sztárját vádolta meg azzal, hogy bántalmazta őt. A rendőrök kiérkezve a helyszínre letartóztatták a színészt, aki ugyan tagadta a vádakat, de nem tanúsított ellenállást – írja a Variety.

Jonathan Majors

Jonathan Majors az idei Oscar-gálán (fotó: Profimédia)

Az előzetes vizsgálat megállapította, hogy egy 33 éves férfi vitába keveredett egy 30 éves nővel. Az áldozat értesítette a rendőrséget, hogy bántalmazták. A rendőrök a 33 éves férfit minden incidens nélkül őrizetbe vették. Az áldozat a fején és a nyakán könnyű sérüléseket szenvedett, és stabil állapotban szállították a körzeti kórházba

– szól az esetről a rendőrség hivatalos közleménye. Majors képviselője a sajtónak azt állítja, hogy védence ártatlan, és mielőbb tisztázni fogják a nevét a vádak alól. A rendőrségi vádirat a zaklatás és az erőszak mellett a fojtogatás szót is használta a letartóztatás indoklásaként. Jonathan Majors az egyik legforróbb név mostanában Hollywoodban. A fenti két film mellett szerepelt a Magazine Dreams című testépítős drámában is, amiért már most nagy esélyesnek tartották a jövő évi Oscaron főszereplőként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top