nlc.hu
Sztárok

Másfél évig szíjakkal a lábán élt MC Hawer

Másfél évig szíjakkal a lábán élt MC Hawer, fotóval emlékezett a nehéz időszakra

Csípőficammal született, ráadásul koraszülöttként MC Hawer, ezért is volt szükség a radikális kezelésre ahhoz, hogy mielőbb rendbe hozzák őt.
MC Hawer

Egy régi családi fotót mutatott magáról a rajongóinak a nemrég alkoholizmusáról valló MC Hawer, melyen édesanyja mellett még kisbabaként látható. A kép eredetileg fekete-fehérben készült, de az előadóművész AI segítségével színessé varázsolta azt. Aki egy kicsit jobban megnézi, feltűnhet neki, hogy a baba lábán furcsa szíjak láthatók. MC Hawer nem is hagyta ezt magyarázat nélkül – szúrta ki a Blikk.

Csípőficammal születtem 1965-ben. Az első évben ilyen szíjakban kellett lennem. Nem lehetett kellemes… A képen anyukámmal vagyok, akinek első gyermeke lettem. Persze ez a fotó is fekete-fehérben készült, de az AI megszínesítette

– írta az Instagramon, hozzátéve, hogy koraszülöttként két kiló tíz dekával született, és a csípőficamát nem lehetett másképp helyrehozni, csak azáltal, hogy másfél évig kengyelt kellett viselnie. Járni csak ezt követően tanulhatott meg, de „Azóta meg sem állok”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top