nlc.hu
Sztárok

Schoblocher Barbi Zámbó Jimmy-ként a Sztárban Sztár-ban

Sztárban Sztár: Zámbó Jimmy-t csinálnak Schoblocher Barbiból

Ez lesz az első igazi nagy maszkos átalakulása.

A néhai Király legismertebb dalával (“Még nem veszíthetek“) érkezik a Sztárban Sztár színpadára vasárnap este Schoblocher Barbi. A Blahalouisiana együttes énekesnője nagyon készül a feladatra, hiszen nem csak a zsűrinek és a rajongóknak akar megfelelni, hanem magának, Zámbó Jimmy-nek is, aki – Barbi szerint – lélekben támogatni fogja őt.

Schoblocher Barbi

Schoblocher Barbi teljesen el fog tűnni a maszk alatt – Fotó: Sajtószoba

Szerintem leginkább az lesz a nehéz, hogy azt a csatornát megnyitni ott a színpadon, amit ő meg tudott nyitni a dalaival, mikor énekelt, és ez egy nagyon megtisztelő feladat, nagyon várom. Nekem ez lesz az első igazán nagy maszkos átalakulásom, úgyhogy kíváncsi leszek, mert még soha nem próbáltam ki, milyen így énekelni” – vallotta be a Tények Pluszban.

A Sztárban Sztár mai adásában egyébként már az elődöntőbe jutásért énekel a még versenyben lévő 6 híresség. Az énekeseknek ezúttal nem egy, hanem két ismert előadó bőrébe kell belebújniuk, ráadásul a második produkciójukban egymással fognak párbajozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top