nlc.hu
Sztárok

Ernyey Béláék boldog házasságának a titka

Ernyey Béla a 38 évvel fiatalabb feleségéről: „A találkozásunk két kortalan lélek egymásra találása volt”

A kapcsolatuk annak idején nagy port kavart, de az idő őket igazolta.

Már 15 éve él boldog házasságban Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége, Balaton Dóra. A színész 65 éves volt, amikor Dóri megérkezett az életébe. Azonnal nagy érzelmek lobbantak fel közöttük, és többé nem is tudták egymás nélkül elképzelni a mindennapjaikat. “Az embereknek megvoltak az előítéleteik velünk kapcsolatban. (…) A mi találkozásunk két életet imádó, kortalan lélek egymásra találása volt. Mára elfogadott minket a környezetünk, és nagyon jólesik, amikor tőlünk kérnek házassági tanácsokat” – árulta el Ernyey a Meglepetés magazinnak.

Ernyey Béla,

60 éve van a pályán a 80 éves Ernyey Béla – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A házaspár a nap 24 órájában együtt van. Elmondásuk szerint közösek a programjaik, a barátaik, csak a legritkább esetben indulnak el külön-külön. “Igyekszünk minden percet kiélvezni, ami csak megadatik” – jegyezte meg a 80 éves színész.

Közös szenvedélyük az utazás és a gasztronómia. “Mivel kétlaki életet élünk Budapest és Ausztria között, szinte folyamatosan mozgásban vagyunk, a szabadidőnkben pedig bejárjuk a környező országokat” – mesélte a Keresztanyu című sorozatban is feltűnt Ernyey Béla, aki a mai napig remek egészségnek örvend, és az évek alatt mit sem veszített a sármjából.

Bővebben a legfrissebb Meglepetés magazinban!

Meglepetés - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top