nlc.hu
Sztárok

Galambos Lajos újabb vizsgálata

Galambos Lajos ismét kórházban járt: „Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat”

Talán ez az orvos mást mond.

Galambos Lajost a bíróság 2022. december 7-én áram-, gáz- és vízlopásért jogerősen 3 év 6 havi börtönbüntetésre ítélte, amelynek letöltését 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie a kecskeméti börtönben, ám nem jelent meg a helyszínen. Mint kiderült, egészségügyi okokra hivatkozva halasztást kért, amit pár hete elutasított a bíróság

Galambos Lajos

Galambos Lajos (Fotó: Olajos Piroska)

A trombitás azt mondta, nem szerette volna megúszni a börtönt és vállalja a büntetését, de az állapota folyamatosan romlik. Most újabb orvost látogatott meg. 

Épp orvosi vizsgálaton vagyok, azért nem tudtam eddig felvenni. Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most, és mennyit fogok bírni a közeljövőben – mondta a Borsnak Lagzi Lajcsi, majd hozzátette. – Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top