nlc.hu
Sztárok

Egyre rosszabbul van Lagjzi Lajcsi, akinek börtönben kellene lennie

Kétségbeejtő hírek érkeztek a börtönbe vonulás előtt álló Lagzi Lajcsiról

Bár kérte, hogy halasszák el börtönbe vonulását, a bíróság elutasította.
Galambos Lajos

Másodfokon ugyan még nem született döntés, Galambos Lajos ügyvédje szerint a trombitaművész állapota azóta is tovább romlott.

Eredetileg február 15-én kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését, de nem jelent meg a Bács-Kiskun Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetnél. Ahogy a Blikk írja, később a Vértesben fotózták le, és kiderült az is, hogy – súlyos betegségére hivatkozva – szeretne halasztást kérni.

Védőjével, dr. Csontos Zsolttal fellebbeztek. Az ügyvéd elmondta, hogy Lagzi Lajcsi, aki állami kitüntetéseit is visszaküldte Novák Katalinnak, nincs jól, amúgy sem jó fizikai állapotát tovább rontják a lelki megpróbáltatások.

Eddig nem kaptak értesítést a döntésről, de mint mondta, bizakodva várnak tovább. A törvényszék által kirendelt orvosszakértő véleménye alapján dönthet úgy a bíróság, hogy felfüggesztik a szabadságvesztés végrehajtását végleg vagy egy bizonyos időre. Mint mondta, ők egy év halasztást kértek.

Nyitókép: TV2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top