nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán nőtípusa

Jákob Zoltán olyan nőt keres, aki a pénzt és őt is egyformán szereti

Nem baj, ha szereti a pénzét, de őt is szeresse.

Hamarosan lezárul a jelentkezés A Nagy Ő következő évadára, és elindul a forgatás – a végeredményt minden bizonnyal majd csak ősszel láthatják a nézők. Ezúttal Jákob Zoltán keresi a párját, akit az ország 37. leggazdagabb embereként tartanak számon. A minap a Bochkor című rádióműsor vendége volt, ahol beszélt többek között arról, hogy mit keres egy nőben, illetve arról is, hogy miért vállalta el a felkérést.

Jákob Zoltán

Fotó: TV2

„Azért vállaltam el, mert meggyőztek. Sokféle dologgal győztek meg, az egyik az, hogy ez jó lehetőség, mert minden utazásomon a társam és a kalandot, aktivitást keresem, és ennél nagyobb kaland vagy aktivitás az életemben nem nagyon lesz. Erre ígéretet kaptam, hogy ez egy nagyon jó dolog lesz, és akkor miért ne? Akkor kipróbálom” – árulta el a milliárdos. 

Rákérdeztek, nem fél-e attól, hogy valaki csak a pénzére utazik. „Nem baj, ha szeret a pénzemért – mert egy nőnek azért van egy alapigénye arra, hogy jól éljen, hogy biztonságba érezze magát –, de ne csak ez érdekelje. Ne azon gondolkodjon, hogy legyen neki egy pasija, engem meg arra tart, hogy én eltartsam vagy jól tartsam, hanem velem együtt élje meg az élet dolgait, és szeressen is. A pénzt is szeresse meg engem is. Sőt, fordítva még jobb” – fejtette ki Jákob Zoltán.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top