nlc.hu
Sztárok
Kitálaltak a Fekete Vonat Beat-jéről

Megdöbbentő dolgok derültek ki a Fekete Vonat énekeséről, Beatről

Sosem beszélt ezekről a rapper.

Kiderült, hogyan került rossz anyagi helyzetbe Fehér Tibor „Beat”, aki nemrég arról beszélt, hogy már a munkásszállót is el kellett hagynia. Egykori szomszédja kitálalt a Blikknek a Fekete Vonat rapperéről.

Beat

Mindent feltett a koncertre Beat – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Állítása szerint amikor tavaly nyáron megjelent az énekesnél L.L. Junior, hogy álljanak össze egy nagykoncertre, Beatnek a fejébe szállt a hírnév és a dicsőség, mondván, milliók ütik majd a markát, és novemberben elhagyta a családját. „Teljesen kifordult magából. (…) Amikor elköltözött, azt kiabálta az utcán, hogy új életet kezd, és gazdag híresség lesz. 25 évig volt együtt az élettársával, két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, de elhagyta a családját a hírnévért” – mesélte a bulvárlapnak a szomszéd. Amikor novemberben elköltözött, nem rögtön munkásszállóra ment, hanem egy hotelbe a felvett koncertelőlegből, sőt az elköltözése után egyből összejött egy fiatalabb nővel.

Beat amúgy továbbra is átverve érzi magát és a zenésztársát, L.L. Juniort hibáztatja azért, mert nem kapta meg a beígért milliókat az egyébként veszteséges koncert után.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top