nlc.hu
Sztárok

Tomán Szabin fehér ruhában

Tomán Szabinára rá sem ismerni ebben a habcsókruhában

Egyáltalán nem olyan, amit megszoktunk tőle, de ez nem jelenti, hogy ne állna neki pazarul!

Tomán Szabina hétről-hétre komoly üzletasszonyként jelenik meg az RTL Cápák között című műsorában, ha pedig valaki követi őt az Instagramon, akkor láthatja, hogy a mindennapokban is a business casual öltözködési módot követi.

Tomán Szabina

Fotó: RTL Sajtóklub

Az üzletasszony szereti az egyszerű, letisztult darabokat a mindennapokban is, épp ezért annyira meglepő ez a régi kép róla, ahol egy igazi habcsókruhát öltött magára

Szabina még 2007-ben, azaz 16 évvel ezelőtt viselte a menyasszonyi ruhának is beillő fehér, csónaknyakú estélyit, amihez kesztyű is tartozott. Nem, a kép nem az esküvőjén készült, hanem az Erzsébet királyné tiszteletére megrendezett Sisi Bálon, a Stefánia Palotában, ahol a dress code-t is a magyarok kedvenc királynéja ihlette. 

Tomán Szabina fehér báli ruhában

Lehet, hogy nem a mindennapi stílusát tükrözi, de mesésen festett benne, akár egy királynő (Fotó: Schumy Csaba)

A bál célja a Sisi korát visszaidéző kulturális és társasági élet felidézése volt, melynek fénypontjaként korhű báli ruhaszépségversenyt hirdettek – erre választotta az üzletasszony a különleges darabot. 

Azzal együtt, hogy általában nem ilyen kreációkban szoktuk meg, Szabina elképesztően festett benne, nem túlzás azt állítani, hogy még Sisin is túltett volna. Persze az is igaz, hogy minden nő vágyik arra, hogy legalább életében egyszer tényleg egy habos-babos szerelésbe bújhasson, úgy tűnik, Szabina életében ez a pillanat volt az. 

Az nlc-nek adott korábbi interjújában egyébként kiemelte, hogy a stílusa mindig is inkább letisztult volt:

Az öltözködésem mindig egy egyszerű, letisztult stílus volt. Sok cégvezető azért is öltözködik szinte mindennap ugyanúgy, hogy már ezen se kelljen gondolkodniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top