nlc.hu
Sztárok

Kudlik Júlia és Bay Éva egykori barátsága

Egymás közelében él Kudlik Júlia és Bay Éva, mégsem beszéltek évek óta

Bay Éva tiszteletben tartja, hogy néhány egykori kolléganője kerüli a társaságot.

Bay Éva legjobb barátai ma is a bemondószakmához kötik. Endrei Judittal havi szinten szerveznek találkozót, hiszen mindketten szentendreiek. És valahányszor televíziós interjúra hívják, nem felejt el beköszönni volt kolléganőjének, Szentpéteri Eszternek vagy Bényi Ildikónak. Vannak azonban kolléganői, akiket évek óta nem látott.

Kudlik Júlia és Bay Éva,

Kudlik Júlia és Bay Éva ma már nem tartják a kapcsolatot – nlc-montázs, fotók: (b): Fotó: MTI/Illyés Tibor // (j): Sajtószoba

„Kertész Zsuzsa a 60 születésnapomon ott volt, de annak már lassan 11 éve. Kudlik Julit pedig 5 éve láttam utoljára, pedig 10 percre lakunk egymástól. (…) Annyi témánk lehetne, ha többet láthatnám, de nem tolakodom. (…) Tiszteletben kell tartani, hogy vannak közöttünk, akik nem olyanok, mint én. Talán úgy gondolják, hogy a televíziós munkájuk utáni privát életük már nem tartozik a külvilágra. Ilyen Berkes Zsuzsa is, (…) 25 éve én magam sem tudok róla semmit” – mesélte a Story magazinnak Bay Éva. 

Mint mondja, igazán sosem sikerült megköszönnie Kudlik Júliának a szentendrei házukat. „Amikor túladtunk a pasaréti otthonunkon, volt egy kis pánik, mert alig 3 hónapunk volt megtalálni álmaink házát. Kudlik Juli azonnal összekötött az ingatlanosával, én pedig, amíg élek, hálás leszek neki. De amióta beköltözünk, sosem járt nálunk, amit nagyon sajnálok” – árulta el Bay Éva.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top