nlc.hu
Sztárok

Rengetegen megszólták Ördög Nórit a smink nélküli szelfiért, itt a válasza

Ördög Nóra válaszolt azoknak, akik smink nélküli videója miatt bántották

Bár arról az örömhírről akart beszámolni, hogy hamarosan újra láthatja a családját, muszáj volt reagálnia a sminkmentesség miatt kapott kritikaáradatra is.

Első pihenőnapjának egyperces bejelentkezésébe igazán sok mindent sikerült belesűrítenie Ördög Nórinak. Mint írta, ilyenkor az ember nem csak a bőröndjeit rendszerezi, hanem a gondolatait is, és pontokba szedve megosztotta, mire is jutott a mérlegelés után.

Ördög Nóra

Fotó: Instagram

A másfél hét alatt, amit Magyarországtól távol töltött, rádöbbent arra, hogy nagyjából ennyit bír a családja nélkül, kész szerencse, hogy hamarosan meg is érkeznek és újra együtt lehetnek!

Kitért arra is, hogy a biztonság itthon számunkra olyan magától értetődő, ám ahol most járnak, ott bizony dolgozni kell érte.

És végül, de cseppet sem utolsósorban: „Soha ennyiszer nem írtátok le, milyen ronda vagyok smink nélkül. Köszönöm, már felfogtam. Legyek akkor én az élő példa, hogy mennyit számít akár csak egy kicsi smink is!” – válaszolta a kritikákra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top