nlc.hu
Sztárok

Az Ázsia Expressz biztonsági intézkedései

Ez a férfi vigyáz Ördög Nórára az Ázsia Expressz forgatása alatt

Nagyon odafigyelnek a stáb és a szereplők biztonságára, előre bejáratott útvonalon zajlik a verseny.

Két héttel ezelőtt utazott Mexikóba az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát! stábja, a napokban pedig elkezdődtek a forgatások. Ördög Nóra naponta megoszt egy-egy rövid vlogot a történésekkel kapcsolatban. Ebben árulta el többek között, hogy van olyan település, ahol nem állnak meg a biztonságuk miatt.

Ördög Nóra

Fotó: Instagram

„Van egy település, ahol nem szabad megállni nekünk sem, meg a versenyzőknek sem. Ha véletlenül ott kirakják őket, akkor azonnal megy értük a security” – osztotta meg az egyik videóban a műsorvezető, hozzátéve, este 10 után már ki sem szállnak a kocsiból. 

A legújabb minivlogból az is kiderül, hogy Ördög Nórának külön biztonsági embere van. „Biztonsági bácsi, mindig követ. Nagyon élvezem, úgyhogy én tényleg biztonságban érzem magam. Úgy hívják, hogy Hector” – avatta be a nézőket a tévés.

A csatornát is megkérdeztük, hogy milyen előkészületeket igényelt a szereplők, valamint a stáb biztonsága. 

Az Ázsia Expressz stábja, ahogyan a korábbi évadokban is mindig előre felkészül a helyi sajátosságokra, legyen szó Ázsiáról, vagy most Közép-Amerikáról. Felkészült orvosi és biztonsági csapat kíséri a forgatást, amely egyébként már bejáratott útvonalakon zajlik a nemzetközi formátumnak köszönhetően. Az eddigi évadok során nem volt szükség komolyabb beavatkozásra és bízunk benne, hogy ez a tendencia idén sem változik. A jelenlegi útvonalon a román kollégák nemrég fejezték be az ő évaduk felvételét, és semmi probléma nem merült fel a forgatás alatt

 – tudtuk meg a TV2 sajtóosztályától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top