nlc.hu
Sztárok

Beat megfenyegette L.L. Juniort

Beat durván fenyegeti L.L. Juniort a legújabb videójában

Egyre durvább az ügy, Junior egyelőre nem reagált.

Beat és L.L. Junior harca a Fekete Vonat Aréna-koncertje után kezdődött, bár akkor még nem volt kimondva, hogy ki kit hibáztat. Azóta kiderült, hogy a hajléktalanszállón élő zenész volt kollégáját okolja azért, hogy nem kapta meg a pénzét – ezt most egy hosszú videóban elemezte ki, nem a legszebb módon…

Fekete Vonat tagok

Fotó: TV2

„Visszaköszönt az élet, mondom, van igazság, én is kaphatok valamit végre, mert azért úgy érzem, valami nekem is jár. 10 dalból nyolcat én írtam! Én ezeket a dalokat egyedül készítettem, az én érdemeim! Ennek ellenére, hogy én egy sóher ember lettem, mindig az voltam, és úgy néz ki, az is fogok maradni. Hiába voltam ott a színpadon 10 ezer ember előtt, hiába van papír a kezemben, hogy az enyém a pénz. Nem! Itt járkálok 300 forinttal. De a Junior, akinek több százmillió forintja van, gyerekek, ő énekli a ‘Hol van az a lányt’ a színpadon” – kezdte a felvételt Beat, aki ennél sokkal durvább dolgokat is hozzávágott volt zenésztársa fejéhez.

„Van bőr a pofáján, vastag bőr van a pofáján. Mert embernek nem nevezném, álljon elém! Állj elém, Junior, ha ember vagy, ne a háttérből mutyizzál! Ne testőrökkel meg maffiákkal, gyere te meg én! Beszéljük meg, hogy volt ez a koncert? Hogy lehet 2700 jegyet kiadni ingyen? Mikor 7000 embernél van a nullszaldó és 10 ezer a kapacitása a helynek… 300 emberre csináltuk a befektetést meg a próbákat? 300 embernek a bevételére alapoztatok? Vagy kire? Te nem voltál benne? Mi még beszélünk, mi még számolunk!” – folytatta, a videót pedig azzal zárta, hogy a Blahán várja Juniort.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top