nlc.hu
Sztárok

Fördős Zé az ismertségről

Fördős Zé szerint nem lett akkora arca az ismertsége kezdete óta, mint más hírességeknek

Zsűritársait sem tartja a barátainak, inkább haveroknak nevezné őket.

Fördős Zé hosszú évekkel ezelőtt tűnt fel a képernyőn A Konyhafőnök ítészeként, és ő az egyedüli tag a zsűriben, aki az első évad óta állandó szereplője a műsornak. A gasztroblogger az Instyle Men első lapszámában nyilatkozott arról, hogy mivel jár számára az ismertség, vannak-e barátai a szakmában, illetve arról, hogy kik állnak hozzá a legközelebb.

Fördős Zé

Fotó: Birton Szabolcs

Bevallotta, nem sikerült nagyon mély kapcsolatot kialakítania egy ismert emberrel sem, így a régi barátai és a családja azok, akikre bármikor számíthat. „Ők azok a receptoraim, akikre rá tudok csatlakozni, és nincs igényem többre. Nem élek nagy társasági életet, nem járok partikra sem. Amióta ismert lettem, az elfordulás csak fokozódott” – mondta Fördős Zé, aki azt is bevallotta, hogy zsűritársait sem mondaná a barátainak.

A legközelebbi kapcsolatban Rácz Jenővel és Sárközi Ákossal vagyok, de az eltérő érdeklődési körünk miatt őket is inkább közeli haveroknak, mint belső körös barátoknak nevezném

– állítja. Mint mondja, szerinte ő nem viselkedik úgy, mint más ismert emberek. „Olyan kis arccal indultam neki a médiakarriernek, hogy azóta sem bírt akkorára nőni, amelyet másoknál megfigyelhetünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top