nlc.hu
Sztárok

Salma Hayek lánya Valentina Paloma Pinault

Édesanyja ruhájában tündökölt Salma Hayek 15 éves lánya, Valentina Paloma

A 15 éves Valentina Paloma a filmiparban képzei el a jövőjét.

Salma Hayeket az idei Oscar-gálára 15 éves lánya, Valentina Paloma Pinault kísérte el. A tinédzser egy tűzpiros Isaac Mizrahi estélyit viselt, melyet édesanyja gardróbjából választott. A színésznő gyermeke születése előtt egy évtizeddel, 1997-ben jelent meg ugyanebben a ruhában egy jótékonysági eseményen.

Salma Hayek és lánya ugyanabban a ruhában

Salma Hayek 1997-ben, a lánya 2023-ban viselte a piros Isaac Mizrahi estélyit (Fotók: Getty Images) 

Salma Hayek sosem rejtegette a nyilvánosság elől egyetlen lányát, igaz, nem is vitte túlzásba a szerepeltetését. Valentina Paloma azonban nagyon is vágyik a reflektorfénybe, szeretne édesanyja nyomdokaiba lépni, jövőjét a filmiparban képzeli el. „Szeretnék színésznő lenni, aztán rendezni is, mert számomra így lenne értelme. Szerintem nehezebb lehet rendezőnek lenni, ha nincs tapasztalatod a kamera másik oldalán, ami segíthet a rendezésben” – fejtegette a fiatal lány az interjúban, melyet a Vogue mexikói kiadásának adott édesanyjával, akivel közös címlapon szerepelt. 

Salma Hayek és a kis Valentina Paloma

Salma Hayek és a kis Valentina Paloma 2009-ben (Fotó: Venturelli/WireImage)

Hayek egy tévéműsorban elárulta: a lánya az egyik legkeményebb kritikusa. „Látott már olyan filmekben, amikre azt mondta: Istenem, ez borzalmas volt. Anya, hogy gondoltad ezt?”

A színésznőnek és férjének, François-Henri Pinault-nak Valentina Paloma az egyetlen közös gyermeke. A sztár viszonylag későn, 41 évesen lett édesanya. Erről egy nyilatkozatában így beszélt: „Csak egy lányom van, és ez… a leghihetetlenebb élmény, amit életemben átéltem, pedig már sok mindent csináltam.”

Mathilde Pinault, Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault és Francois Pinault a Gucci divatbemutatóján 2023 februárjában

Mathilde Pinault, Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault és François-Henri Pinault a Gucci divatbemutatóján 2023 februárjában (Fotó: Victor Boyko/Getty Images for Gucci)

Valentina Paloma élénken érdeklődik a fotózás, a vintage tárgyak, valamint a smink és a parfümök iránt is. „Szeretem a sminket, rengeteg van belőle, de nem azért használom, hogy nagyon csinos legyek, vagy mert el akarom tüntetni a tökéletlenségeimet. Néha azért nem teszek fel korrektort, mert úgy gondolom, hogy a sötét karikák valami többet adnak hozzá a megjelenésemhez. Szeretek sokféle színű sminket viselni, és nem is tudom, szeretek felfedezni” – mondta a Vogue-interjúban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top