nlc.hu
Sztárok

Alekosz jóslata Tóth Andiék szakításáról

Alekosz már előre tudta Tóth Andiék szakítását

A VV-győztes szerint párkapcsolat terén az énekesnő mindig rosszul dönt.

Mint arról beszámoltunk, véget ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata. A jelenleg az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát reality műsorban versenyző Alekosz már januárban megjósolta a fiatalok szakítását. Ő akkor 2-3 hetet saccolt a sztárpárnak, ám Tóth Andiék az egykori VV-győztes kijelentései után még 2 hónapig bírták együtt – írja a Blikk.

Alekosz

Alekosz szerint Marics Peti nem illett Tóth Andihoz – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Tóth Andrea mindig rosszul dönt, mindig rosszul választ” – jelentette ki Alekosz a Blikk Címlapsztori január 22-i  műsorában. Az egykori VV-győztes úgy véli, Tóth Andihoz korban sokkal jobban illene egy 40-es férfi, aki vagyonnal és tekintéllyel rendelkezik, például egy üzletember.

Alekosz akkor arról is beszélt, hogy Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata azért sem működne, mert mindketten sztárok. “Két sztár nincsen egy kapcsolatban. Csak az egyik lehet sztár, a másik nem. És itt ugye, két sztárról beszélünk, és ez lesz a kapcsolatuk vége” – prognosztizálta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top