nlc.hu
Sztárok

Két helyre temetik Dunai Tamást

Két helyre temetik Dunai Tamást

Dunai Tamás február 22-én hunyt el, akinek az volt a kérése, hogy hamvai egy részét Mohácson is helyezzék örök nyugalomra.

Dunai Tamás családja a március 29-i budapesti szertartás után a színész szülővárosában is búcsút vesz a  Jászai Mari-díjas színésztől. Hamvai egy részét a napokban Mohácson is eltemetik.

Dunai Tamás számára ugyanis annyira fontos volt a Baranya megyei település, hogy szeretett volna ott is örök nyugalomra lelni.

Két helyre temetik Dunai Tamást“Mohácson is búcsút veszünk tőle, részben az ő korábbi kívánsága alapján, részben a máig Mohácson és környékén élő családtagok kérésére. Mivel díszpolgári címet kapott ott korábban, a város vezetése is képviselteti majd magát” – mondta a Blikknek  Dunai Tamás családjának egyik tagja.

“Az érettségiig ott éltem. Ott telt a gyerekkorom, ott voltam először szerelmes, ott tanultam meg úszni, zenélni” – mondta a hot!-nak egy tavalyi interjúban a színművész, aki 2016-ban kapott díszpolgári címet Mohácstól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top