nlc.hu
Sztárok

Gombos Edina az amerikai egészségügyi ellátásról beszélt

Ennyit fizetett Gombos Edina Amerikában a háziorvosának

A műsorvezető egy videóban számolt be arról, mennyit fizetett és mit kapott a pénzéért.

A műsorvezető és családja évek óta élnek az Egyesült Államokban. Gombos Edina a tengerentúli életükről rendszeresen posztol fotókat, videókat, melyekben kifejti, pontosan hogyan is telnek a mindennapjaik. A családanya nemrég orvosnál járt, ahonnan szintén bejelentkezett a követőinek. Mint kiderült, Gombos 27 percet töltött a háziorvosánál, melynek végén szinte azonnal időpontot kapott a következő vizsgálatára. 

„Időpontra érkeztem. Egy nővér fogadott az ajtónál, ő végezte el az általános vizsgálatokat, például a vérnyomásmérést, mielőtt fogadott az orvos. Kaptam két injekciót, és az orvos gyógyszereket írt fel. Receptet nem adnak kézbe, elektronikusan oda küldik, ahol fel szeretnéd venni. Patikában nem kell sorba állni gyógyszerért, külső ablaknál adják be az autóba. A vizsgálatot a választott egészségbiztosítód állja, akinek havonta fizetsz, de orvoslátogatáskor mindig van egy önrész. Ez most nekem 20 dollár volt (körülbelül 7000 ezer forint – szerk.), és már másnapra kaptam időpontot az előírt gerincröntgenre. Azt is itt végzik a háziorvosi rendelőben, ezért nem kell fizetnem, ezt kifizeti a biztosító” –  mesélte az Instagram-oldalán Gombos.

Fotó: ITT VAN AMERIKA! Youtube-csatorna

Fotó: ITT VAN AMERIKA! Youtube-csatorna

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top