nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett szerint minden nő szeretetre és tiszteletre vágyik

Köllő Babett szerint a nő a nő legnagyobb ellensége

Azt nem vitatja, hogy sok nőt ér hátrány, pusztán azért, mert nem férfinak születtek, de ő inkább a női ellenszenvtől szenved.

Köllő Babettel készített interjút a Blikk, amelyben a celeb többek között mesélt a férjével való kapcsolatáról, és reflektált Nacsa Olivér szexista megjegyzésére, miszerint humorizálni csak a férfiak tudnak.

Köllő Babett

Fotó: TV2

Nincs kimondva, és nem is kell, hogy mi a női, és mi a férfimunka: Andrásnak sem esik le a karikagyűrű az ujjáról, ha például főznie kell

– mondta Babett, és bevallása szerint őt nem érte hátrány amiatt, hogy nőnek született:

„A munkám során nem tapasztaltam például fizetésben különbséget. Ettől függetlenül azt gondolom, a nőket a mai napig éri hátrány, de nekem a legnagyobb problémám mégis a női ellenszenv. A közösségi médiában is látszik, hogy a nő a nő legnagyobb ellensége, egymást próbálják elgáncsolni. Nincs összetartás” – mondta a celeb, és azt is hozzátette, hogy szerinte minden nő szeretetre és tiszteletre vágyik, és már az elején kiderül, hogyan áll egy férfi a nőhöz. 

Babett egy korábbi interjújában arról beszélt, hogy végre ott tart az élete, a karrierje, amire mindig is vágyott. Gyereket nevel, dolgozik, forgat, háztartást vezet, de Köllő Babett nem panaszkodik, már csak azért sem, mert állítása szerint ezt saját magának köszönheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top