Reese Witherspoon három gyermeke mintha a színésznő klónjai lennének

nlc | 2023. Április 04.
Reese Witherspoonnak nem csak a két nagy gyereke van, Jim Tothtól – akivel válófélben vannak – is született egy kisfia.

Reese Witherspoonnak elég komoly karrier van a háta mögött: számtalan díjnyertes sorozatban és filmben játszott már, saját könyvklubja és produkciós cége van, meg hát ne felejtsük el, hogy ő maga Doktor Szöszi. De a színésznőnek egyetlen kedvenc szerepe van, ez pedig az anyaság. Reese épp annyi idős volt, 23 éves, mint most a lánya, mikor megszületett Ryan Phillippe-pel első közös gyerekük, Ava; négy év után pedig megérkezett a lány öccse, Deacon. Miután a színészpár elvált, Reese 2010-ben megismerkedett a magyar származású ügynökkel, Jim Tothtal, akivel két évvel később meg is született a most 10 éves kisfiuk, Tennessee James.

Fotó: Todd Williamson/Getty Images

A pár néhány nappal a 12. házassági évfordulójuk előtt jelentette be, hogy válnak, „a legfontosabb számunkra a fiunk és az egész családunk, ahogy átnavigálunk ezen a következő fejezeten” – írták a közleményükben. De lássuk is Avát, Deacont és Tennesseet, akiknél senkit sem szeret jobban Reese Witherspoon.

reese witherspoon ava és deacon phillipe 2010 nlc

Ilyen pici volt 2010-ben az akkor 11 és 7 éves Ava és Deacon, mikor anyukájuk megkapta a csillagát a Hollywood Walk of Fame-en. (Fotó: Getty Images)

reese witherspoon és gyereki nlc

Hihetetlen, de a két kép között csak három év telt el: ekkor már megszületett Tennessee, akit Ava cipel a karjában. (Fotó: Bauer-Griffin/GC Images)

reese witherspoon és tenesse toth nlc

A másfél éves kisfiú elképesztően aranyos. Döbbenetes, hogy már kisbabaként is mennyire hasonlított Reese-re! (Fotó: Bauer-Griffin/GC Images)

reese witherspoon ava és deacon phillipe 2019 nlc

Ava és Deacon rengeteg eseményre elkísérik az édesanyjukat. Ezen a képen már 20 és 16 évesek! (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for The Hollywood Reporter)

reese witherspoon és ava phillippe nlc

Oké, most senkinek nem mondunk semmi újat azzal, hogy Ava az anyja konkrét klónja. (Fotó: Kevork Djansezian/Getty Images)

deacon és ryan phillippe nlc

És bár Deacon is nagyon hasonlít Reese-re, az apja, Ryan Phillippe mellett állva a köztük lévő hasonlóság legalább olyan kísérteties, mint Ava és az anyja között. (Fotó: Mike Coppola/Getty Images for Fanatics)

deacon phillipe tennesse toth reese witherspoon jim toth nlc

A Witherspoon-Toth család egy tavalyi focimeccsen. A bal szélen láthatod Deacont, mellette pedig igen, Tennesseet, aki már 10 éves nagyfiú. A jobb szélen pedig a srác apukája, Jim Toth. (Fotó: Keith Griner/Getty Images)

ava phillippe nlc

A most 23 éves Ava Elizabeth modellkedik, és a Berkeley Egyetemre jár. Ez a kép a Celine márka tavaly decemberi divatbemutatóján készült. (Fotó. Kevin Mazur/Getty Images for CELINE)

deacon phillippe nlc

A 19 éves Deacon Phillippe tavaly - mikor a kép is készült - érettségizett, de máris ki van kövezve a karrierének útja. Kiadott egy számot (zenei producer ambíciói vannak), és felbukkant az Én még sosem... legutóbbi évadában, mert színészként is ki akarta próbálni magát. (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images for Race to Erase MS)

via

Exit mobile version