nlc.hu
Sztárok

Megmutatta a szerelmét Gelencsér Tímea

Megmutatta a szerelmét Gelencsér Tímea: „Lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek”

Nagyon ritkán beszél a magánéletéről, most kivételt tett.

Gelencsér Tímea magánéletére sokan kíváncsiak lennének, de ő sosem kötötte az követői orrára, hogy éppen kivel randizik. Az influenszer most mégis úgy döntött, megmutat egy szeletet életének ezen részéből: közös képet posztolt a párjával, akivel már egy éve együtt vannak.

„Régóta vágytam rá, hogy megoszthassak Veletek egy ilyen fotót! Sosem éltem kifele a magánéletem és ezentúl sem tervezem, viszont szeretném, ha tudnátok, hogy lassan egy éve boldog párkapcsolatban élek. Mivel most már szeretnénk kettesben is elmenni egy-egy rendezvényre, elkerülhetetlen lenne a további inkognitó. Köszönöm a barátaimnak, akik segítettek ezt ilyen hosszú időn keresztül titokban tartani, hogy ez az időszak tényleg csak kettőnkről szóljon! Örömmel osztom meg veletek ezt a hírt, és remélem, velünk együtt örültök Ti is” – írta a poszthoz Gelencsér Tímea.

Gelencsér Tímea

Fotó: Trenka Attila

A Blikk kiderítette, hogy a műsorvezető párja, Mátyás egykor focista volt, az FC Hatvanban játszott, most pedig sikeres üzletember. Nemrég a Cápák között című műsorban is szerepelt, ahol gyümölcsökkel foglalkozó vállalkozását mutatta be. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top