nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese a közösségi médiáról

Sáfrány Emese: „Meguntam csak úgy megmutatni magam a követőknek”

Úgy érzi, mint közszereplő, felelőséggel tartozik a tartalmaiért.

Sáfrány Emese rég maga mögött hagyta felnőttfilmes múltját, és ma már büszke édesanya. Talán ez lehet az oka annak, hogy az elmúlt időszakban megváltoztak a tartalmak, amelyeket közösségi oldalain megoszt. Sokkal több az érzelmes poszt, melyben beszél az anyaságról, igyekszik erőt és biztatást adni azoknak, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. 

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese (Fotó: Instagram)

Legutóbbi Instagram-bejegyzésében választ adott arra, mi sarkallta őt a változásra. 

„Sok posztomban »osztom itt az észt«, írok mindenféle bölcs gondolatot nektek. Valójában ezt azért teszem, mert unalmasnak tartom a tartalom/érték nélküli »kiteszem magam az Instára« posztokat. Meguntam a »csak úgy megmutatni magam a követőknek« fotókat, és őszintén, értelmetlennek is tartom. Nem vagyok álszent, nekem is volt olyan időszakom, amikor például mindennap liftes képet tettem ki, mert az internet imádta, és akkor vicces volt, még mém is lett belőle, de azóta rengeteg minden változott, ahogy én is – fogalmazott a légtornász, majd elrévedt a múltban, ami ide vezette. – Sok pozitív és negatív dolog történt velem életem során, és azt érzem, az utam tanulságai másoknak is erőt és motivációt adhatnak. Mint közszereplő, felelősséggel tartozom a tartalmaimért, ezért igyekszem jó dolgok mellett kiállni, vagy hasznos mondanivalóval megtöltött posztokat kitenni.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top