nlc.hu
Sztárok

Sztárduettek a Sztárban sztárban

Takács Tamás, T. Danny és Bódi Guszti is fellép a Sztárban sztár vasárnapi döntőjében

Sztárduettekkel jön a Sztárban Sztár kilencedik évadának döntője.

Húsvétvasárnap eldől, idén ki nyeri el a legsokoldalúbb előadónak járó elismerést a Sztárban sztár versenyében. A műsor történetében még sosem végzett első helyen női énekes, de erre most minden eddiginél nagyobb esély van, hiszen Gubik Petra, Oláh Ibolya és Schoblocher Barbara mellett mindössze egy férfi énekes, Valkusz Milán jutott a döntőbe.

Sztárban sztár zsűri

Fotó: TV2

Minden énekes egy szóló produkcióval és egy duettel lép színpadra, amelyhez segítséget is kapnak, partnerük az adott dal egyik eredeti előadója lesz. Gubik Petra Takáts Tamás oldalán Keresztes Ildikóként énekel majd; Oláh Ibolya Charlie-vá alakul át és Király Lindával lép színpadra; Schoblocher Barbara egy dal erejéig Bódi Guszti párja lesz, Bódi Margó bőrébe bújva; míg Valkusz Milán Curtisként rappel majd T. Danny oldalán.

Az ország házibulijának fináléjára visszatérnek a korábban kiesett énekesek is, de nemcsak szurkolni jönnek a döntősöknek, hanem egy népszerű lány- és fiúcsapat egy-egy slágerét is előadják majd. Emellett pedig exkluzív dalpremiert is láthatnak a Sztárban sztár nézői, hiszen ezen az estén mutatkozik be egy vadonatúj szerzeménnyel Kökény Attila és Rakonczai Viktor különleges zenei projektje.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top