nlc.hu
Sztárok

Felhúzta Hegyi Barbarát a férje

Ezzel nagyon felhúzta a férje Hegyi Barbarát

Tízezer ember előtt lépett fel az Arénában a férje nagykoncertjén.

Hegyi Barbara már több mint 30 éve a színpadon áll, de a mai napig izgul egy-egy premier vagy akárcsak előadás miatt. Nemrég a Nők Lapjának adott interjúban mesélt arról, hogy a férje, Zorán egyszer megkérte, hogy lépjen fel mellette az Arénában, ami állítása szerint eléggé megrettentette.

Hegyi Barbara és Zorán

Fotó: Schumy Csaba

„Egy alkalommal tízezer ember előtt kellett énekelnem, és pusztító volt, azt hittem, mindjárt meghalok. Néhány évvel ezelőtt Zorán kitalálta, hogy én is vendég legyek a nagykoncertjén, az Arénában. Először nem kaptam levegőt. Ennyi ember előtt énekelni? Nem tudom elmondani, hogy a fellépés előtt milyen állapotba kerültem. Azon töprengtem, miként tudnám elkerülni, hogy megöljem a férjemet. Ráadásul közvetlenül a koncert előtt még próbáltunk egy darabot a Vígben, a próba során beestem a zenekari árokba, és megsérült a lábam, úgyhogy sántikálva kellett mennem énekelni az Arénába. Remegett a kezemben a mikrofon, a hangmérnökök szóltak, hogy próbáljam meg egy kicsit erősebben szorítani, de képtelen voltam. Ez történt a próbán. Amikor viszont a koncerten Zorán felkonferált, hogy én következem, és tízezer ember tapsolt, az nagyon jó érzés volt, de csak arra elég, hogy fel tudjam vonszolni magam a színpadra. A felvételen látszik, hogy remeg a kezem” – mesélte a színésznő a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top